Vezi mai jos cele mai importante insemnari din blogosfera economica selectate de wall-street.ro.

•„La Multi Ani! Sa ne felicitam ca am supravietuit prima recesiune și criza financiara din istoria Romaniei capitaliste”, spune Misu Negritoiu, presedintele ING Bank. „Intr-o postare pe blogul sau, Misu Negritoiu scrie ca teoria economica, asa cum se invata la scoala, a esuat in prevenirea crizelor, politica monetara a bancilor centrale, in lume, este in convergenta si inca o data s-a dovedit ca este nevoie de politici monetare si fiscale puternic anti-ciclice.

• Economistul Bogdan Glavan se intreaba pe blogul sau daca autostrazile reprezinta cea mai buna utilizare a resurselor economice. Sau daca, din contra, sunt doar o distractie, un circ – ca la jocul „alba-neagra”.

• Ovidiu Constantinescu, PR Manager al casei de avocatura Bostina si Asociatii, scrie ca, pentru prima data in ultimii 7 ani, am fost nevoit sa NU raspund la solicitarile venite din partea unui jurnalist. “Stimata doamna…, Va multumesc pentru mailul transmis si ma grabesc sa va raspund la el. Din pacate, avand in vedere noile reglementari impuse de UNBR la sfarsitul anului trecut, nu pot sa va ofer informatiile solicitate. Cu deosebita stima,”

• Claudiu Vrinceanu scrie ca vremurile grele stimuleaza creativitatea si inovatia in piata de avocatura. „Asta aud de vreo 4-5 ani de la avocatii de business din Romania. Asa o fi? Am intrebat mai multi avocati de business cum vad inovatia in breasla lor. Intrebarea adresata a fost simpla: “Au inovat avocatii in 2013? Daca da, cum?” Iata raspunsurile lor.

Citeste si:
2013 ASF, numiri politice, revocari si falimente in 5 ani de existenta
2013 ASF, numiri exclusiv...

• Cristian Manafu scrie despre cele mai importante campanii pe bloguri din 2013

• Head-hunterul George Butunoiu scrie despre importanta angajatilor importanti. „Eu intotdeauna i-am indemnat pe clientii mei, adica pe angajatori, sa-si ia oameni cat mai educati si mai civilizati in firmele lor. Poate ca acestia nu te fac mai bogat, insa ti-e mai bine cu ei in preajma, mult mai bine, chiar daca adesea nu iti dai seama.”

Fulvia Meirosu publica o serie de sfaturi de la Sergiu Negut pentru actualii si viitorii antreprenori.

Citeste si:
Review George Butunoiu: Cele mai bune restaurante frantuzesti
Review George Butunoiu: Cele...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cum dezvoltam afacerile si cercetarea din marile orase din tara