Murzi sustine ca obiectivul principal al companiei in Romania, in acest an, este sa ofere acces pacientilor romani la tratamente inovatoare care sa creasca, astfel, rata de vindecare, sa prelungeasca durata de viata si sa diminueze perioadele de spitalizare. „In prezent, accesul la medicamentele noi este foarte scazut comparativ cu cel din alte state din Uniunea Europeana. Obiectivul acesta face parte dintr-o strategie mai ampla, care prevede identificarea de noi modalitati menite sa conduca la dezvoltarea unui sistem de finantare sustenabil al sistemului de sanatate din Romania. In felul acesta pacientii romani ar putea beneficia de conditii mai bune de tratament”, spune noul managing director al Janssen Romania.

La nivel operational, compania, sub conducerea lui Jacopo Murzi, vrea sa largeasca portofoliul de produse si sa initieze programe educationale despre diverse teme medicale si arii terapeutice.

Jacopo Murzi s-a alaturat companiei Janssen, la biroul din Italia, in 2005, cand a ocupat functia de New Business Development Manager. In Polonia, compania a devenit lider de piata din punctul de vedere al fidelitatii pacientilor fata de produsele si serviciile din portofoliul sau, datorita abordarii strategice si proiectelor coordonate din pozitia de Director de Vanzari si Marketing.

Anterior, functia de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania a fost detinuta de catre Makis Papataxiarchis.