Millennium Bank a acordat o finantare de 20,8 milioane de lei (4,6 mil. euro) dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland care se va deschide in Targu-Mures.

Cu o suprafata de 10.200 de metri patrati, cladirea gazduieste 204 locuri de parcare la parter si magazinul la primul etaj. Constructia a fost demarata in luna august si a fost finalizata in decembrie, iar deschiderea sa oficiala va avea loc saptamana aceasta.

Acesta este al doilea magazin Kaufland din Targu-Mures si al 90-lea din tara.

Kaufland este cel mai mare retailer din Romania dupa valoarea vanzarilor. Compania este prezenta in Romania din 2005 si face parte din grupul german Schwarz.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine in 7 tari, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Kaufland Romania a creat pana in prezent peste 12.000 de noi locuri de munca directe in Romania, la sediul central in Bucuresti, in magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate in Parcul Industrial Ploiesti si Turda.

Mara Com.Mixt este un dezvoltator de hale industriale din Arad cu capital integral romanesc, fondat in 1991 si listat la bursa din 1996. Pe langa constructii, compania se ocupa si cu achizitionarea, vanzarea si inchirierea imobilelor pe care le detine. Dezvoltatorul a mai primit de la Millennium Bank un credit de 1,4 milioane de lei pentru pregatirea terenului pe care va fi construit un nou magazin Kaufland in Arad.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri