Companie de curierat premium dedicata exclusiv segmentului business din Bucuresti si Ilfov, Fastius Curier a acumulat peste 10 ani de experienta, dezvoltandu-se continuu. Pentru ca retailul modern a evoluat la randul sau, extinzandu-se puternic in zona online, Fastius Curier desfasoara in prezent o campanie de informare in randul magazinelor online, cu privire la oferta sa dedicata acestui segment de piata.

Cu preturi corecte, Fastius Curier mizeaza in oferta sa pe servicii oneste, extrem de rapide, chiar in aceeasi zi, cu garantia sigurantei maxime a pachetelor transmise. Companiile din comertul online trebuie sa constientizeze ca alegerea companiilor de curierat cu care colaboreaza este extrem de importanta, clientul judecand calitatea serviciilor inclusiv dupa modul in care comanda este transportata pana la adresa sa (fie ca vorbim de destinatari persoane fizice sau juridice). Mai mult, fiind etapa finala a unei comenzi, livrarea isi lasa o amprenta decisiva asupra satisfactiei generale.

Fastius Curier are o echipa bine pregatita, care face fata cu succes cerintelor clientilor sai. Chiar si pe vreme de iarna, chiar si in conditiile de aglomeratie din Bucuresti, Fastius Curier reuseste sa indeplineasca "misiunile" pe care le primeste. Pentru o afacere, a lucra cu o companie de curierat dedicata exclusiv companiilor este un argument in plus pentru satisfactie garantata: compania de curierat se va concentra mai bine, lucrand exclusiv pe baza de contracte.

In prezent, Fastius Curier colaboreaza cu magazine online importante din Bucuresti si Ilfov, pentru care asigura livrare rapida si sigura. Mai mult, unii clienti ai Fastius Curier - companii importante din Romania - tind sa isi dezvolte activitatea partial si legat de mediul online, fiind o provocare in plus pentru Fastius Curier, provocare pe care si-o asuma cu succes.

Magazinele online, ca si orice alte companii din Bucuresti, mai mari sau mai mici, pot solicita o oferta dedicata din partea Fastius Curier. "Suntem o companie de incredere, stabila, suntem aici de peste 10 ani, avem contracte pe termen lung si clienti care lucreaza cu placere alaturi de noi", spun reprezentantii Fastius Curier. Detalii despre companie si despre servicii (inclusiv serviciul Prioritar – livrare in 2 h) pot fi accesate pe www.fastiuscurier.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri