Piata constructiilor da usoare semne de revenire, in special datorita proiectelor de infrastructura care au fost deblocate in acest an, iar tendinta arata o usoara panta optimista, a spus Cristian Erbasu, administratorul SCC Erbasu, pentru wall-street.ro.

“Piata va fi mai buna. Ma asteptam la inceput sa fie cu mult mai buna, dar realist vorbim ne asteptam la o revenire usoara. Este important ce pregatim pentru anul viitor. In 2014, in constructii, vorbim de o crestere de o singura cifra. Ar fi bine daca am reveni la nivelul anului 2012. (...)Suntem intr-un an electoral, iar perioada de alegeri este artificiala pentru cresterea din constructii. Cresterile sanatoase sunt pe o curba care tine cativa ani consecutivi. Observam o revenire a consumului in zona privata”, sustine Cristian Erbasu.

In ceea ce priveste business-ul Erbasu SA, antreprenorul roman se asteapta la o usoara crestere, pe toate cele trei sectoare ale activitatii companiei: constructii, HORECA si agricultura.

“Pe parte de constructii suntem implicati in jur de 20-25 de proiecte cu valori cuprinse intre 3 milioane de euro si 21 de milioane de euro. Anul trecut au fost cateva proiecte blocate, care, in 2014, s-au deblocat. Foarte activi vom deveni in acest an in dezvoltarea brandului Erbalact. Suntem la inceput de drum, unde pasii sunt mai greoi. In momentul de fata fabrica lucreaza la 30% din capacitate, in primele sase luni de functionare. Pana la sfarsitul anului vom ajunge la 60-70% din capacitate. Planuim extinderea si catre marile retele de hipermarketuri. Avem deja incheiate contracte, iar pana la jumatatea anului vom incepe distributia si pe acest segment”, a conchis Cristian Erbasu.

Omul de afaceri a investit aproximativ 9 milioane de euro in dezvoltarea fabricii Erbalact.

Cititi un interviu complet cu Cristian Erbasu despre planurile de a creste potentialul real al agriculturii prin intermediul infrastructurii rutiere aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri