CNIPMMR a fost infiintat in anul 1992 si este o confederatie patronala romana, cu personalitate juridica, independenta, non-profit, informeaza Mediafax.

O serie de patronate din mai multe domenii, dar si zeci de firme si de persoane fizice, au primit luni dupa ora 17:00, la scurt timp dupa prezentarea propunerilor pentru noul Executiv de catre premierul Victor Ponta, un email de la adresa dep_filiale@cnipmmr.ro in care sunt trecute numarul de telefon mobil si adresa personala de email a noului ministru, la care acesta poate primi felicitari pentru numirea in functie.

"F. F. F. IMPORTANT ! ! !

CNIPMMR are incepand de astazi 3 martie 2014 un MINISTRU al IMM-urilor in Guvernul PONTA III, in persoana dlui. Florin JIANU - Vicepresedinte CNIPMMR si Presedinte PTIR.

Citeste si:

Pentru FELICITARI apelati mobil: 0723-...... sau email: florin@... sau office@...", se arata in mesajul transmis de CNIPMMR, unde Florin Jianu ocupa functia de vicepresedinte.

Contactat de Mediafax, Florin Jianu a raspuns ca stia de acest mesaj, dar ca nu a avut timp sa le raspunda celor care l-au sunat ca sa il felicite.

Comisiile parlamentare economice, de industrii si privatizare au avizat favorabil marti candidatura lui Florin Nicolae Jianu pentru postul de ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Jianu a sustinut in cadrul audierilor ca este propus pentru aceasta pozitie ca ministru tehnocrat sustinut de premierul Victor Ponta.