Leasing-ul Operational a aparut ca forma specifica de finantare a activelor industriale si mijloacelor de transport in urma cu mai mult de jumatate de secol in Statele Unite si cateva dintre tarile din Uniunea Europeana precum Olanda, Belgia, Marea Britanie, tarile scandinave, etc.

Ulterior, leasing-ul operational s-a raspandit in intreaga lume, din Asia in America de Sud si din Europa in Australia. In Romania, leasing-ul operational a fost introdus incepand cu mijlocul deceniului trecut, facandu-se remarcat prin multiplele sale beneficii ce au ca scop final eficientizarea activitatii de baza a companiilor. Primii clienti in doemniul leasing-ului operational pentru autovehicule au fost, asa cum era si de asteptat, companiile cu capital strain care erau deja familiarizate cu acest serviciu din tarile de origine. Ulterior, firme locale au inceput si ele sa solicite servicii de leasing operational pe masura ce managerii lor au constientizat avantajele financiare si operationale ale acestuia.
FMS (Fleet Management Services) este cea mai mare companie independenta din domeniul leasing-ului operational fiind totodata si prima companie care a introdus serviciile de management de flote auto in Romania. Totodata, FMS se numara printre pionierii pietei de leasing operational in Romania, lansand aceste servicii pe piata cu aproape 10 ani in urma. De atunci si pana in prezent, FMS a crescut permanent ca urmare a unui nivel extrem de ridicat de loialitate al clientilor sai, fie ei companii multinationale sau lideri locali din domeniile lor de activitate.

Peste 60% din cifra de afaceri este generata de clienti repetitivi avand mai mult de 5 ani de parteneriat alaturi de FMS. Aceasta relatie solida se datoreaza principiilor ce stau la baza colaborarii FMS cu clientii sai. Eficienta operationala reprezinta obiectivul fundamental al cooperarii si este rezultatul urmaririi constante a 3 elemente: pastrarea permanenta a nivelului de calitate promis clientilor, costuri reduse in operarea flotei auto si viteza de reactie fara egal in tot ceea ce inseamna actiuni si activitati specifice managementului flotelor auto puse la dispozitia clientilor in leasing operational.

In plus, FMS este recunoscuta in piata ca fiind compania avand cel mai ridicat nivel de adaptabilitate la nevoilor specifice fiecarui client al sau, avand capabilitatea de a dezvolta solutii croite pe cele mai complexe situatii operationale cu care se confrunta clientii sai, astfel devenind un partener de business in adevaratul sens al cuvantului si nu doar un furnizor oarecare. Calitatea serviciilor oferite de FMS deriva din experienta. Majoritatea membrilor echipei au un background solid in sectorul auto si administrarea de flote, intelegand perfect practicile si tehnologiile implicate in procesul de exploatare al autovehiculelor si beneficiind de expertiza necesara solutionarii celor mai complexe probleme. In sprijinul celor de mai sus sta si faptul ca FMS este certificat de catre Bureau Veritas in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008.

Costul corect atribuit fiecarui serviciu este filosofia de afaceri care a dus la stabilirea unui climat de incredere totala intre FMS si clientii sai. Mai mult decat atat, echipa FMS respecta atat banii companiei cat si pe cei ai clientilor sai. Luptam cu furnizorii de servicii de reparatii auto si piese de schimb pentru fiecare leu, calatorim la clasa economy, iar birourile noastre sunt in locatii decente si nu in turnurile de sticla ale bancilor din centrul Bucurestiului. Astfel oferim clientilor nostri cele mei bune costuri, in conditii de corectitudine totala.

Viteza de reactie in orice situatie se datoreaza atat operativitatii membrilor echipei FMS, cat si existentei unei retele atent selectionata si verificata de parteneri si furnizori autorizati in fiecare judet, compusa din peste 500 de unitati service auto, 100 de vulcanizari, 50 de spalatorii, etc. FMS asigura acoperirea perfecta a intregului teritoriu al Romaniei fiind solutia optima pentru cei care au nevoie de mobilitate nelimitata in conditii de eficienta financiara ridicata.
Pastrand intotdeauna linia profesionalismului absolut si a principiilor solide, FMS s-a impus ca furnizor preferat de servicii de leasing operational si management de flote auto pentru mai bine de 100 de mari companii internationale si locale, lideri in industrii precum Energie, Petrol si Gaze, Telecomunicatii, Echipamente Industriale si Componente Auto, Asigurari, Constructii, Distributie si Curierat, Retele de Magazine, Industrie Alimentara si Agricultura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri