Salesianer Miettex, unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul spalatoriilor comerciale in Europa Centrala si de Est, deschide o noua fabrica pentru servicii de spalatorie si inchiriere textile la Oradea, in urma unei investitii de peste 6 mil euro.

Fabrica are o suprafata totala de 3.600 de metri patrati si o capacitate de spalare de 25 de tone pe zi (echivalentul a peste 5.000 de masini de spalat casnice).

Odata cu aceasta deschidere, austriecii au creat pe piata locala 25 de locuri de munca.

Fabrica va deservi zona centrala si de vest a tarii, zona de granita si estul Ungariei.

“Inagurarea de la Oradea reprezinta a 23-a fabrica a companiei la nivel international. Ne adresam operatorilor din industria hoteliera, medicala si companii din industrie din aceasta regiune”, a declarat Victor Ioane, directorul general CEE Salesianer Miettex.

Compania este specializata in oferirea serviciilor complete de inchiriere lenjerie si prosoape in sectorul hotelier si al spitalelor si uniforme de lucru pentru angajatii din sectorul industrial. In Romania, Salesianer Miettex mai are o fabrica in Bucuresti, cu o suprafata de 6.500 mp si o echipa de peste 100 de angajati.

Activitatea Salesianer Miettex a inceput in 1916 in Austria, iar in prezent compania numara 23 de puncte de lucru in 7 tari: Austria, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri