In urma acestei extinderi, centrul de invatamant din zona de nord a Bucurestiului, care va beneficia de o investitie totala de trei milioane de euro, va putea oferi cicluri complete de invatare, de la gradinita pana la liceu.

Liceul Avenor College va urma curriculum britanic Cambridge, conform standardelor Cambridge International Examinations, cu predare in limba engleza.

„Am ales curriculum Cambridge pentru liceul Avenor College deoarece acesta asigura elevilor accesul la cele mai relevante materii pentru optiunile lor ulterioare de studii superioare, care vor putea fi atat pe filiera reala, cat si umanista la universitati de top din lume, dar si din Romania. Dincolo de zona strict academica, cursurile liceului nostru se vor indrepta si catre dezvoltarea abilitatilor de business ale elevilor, precum: gandire antreprenoriala, spirit de initiativa si de implicare, luarea de decizii, crearea si intretinerea de relatii personale si profesionale” spune Diana Segarceanu director executiv Avenor College.

Diana Segarceanu

Dupa finalizarea cursurilor, diploma de absolvire a liceului le va oferi elevilor acces facil la universitati din toata lumea.

Citeste si:

Admiterea la liceul Avenor College va fi facuta pe baza de portofoliu. Acesta va trebui sa cuprinda dovada unor rezultate academice foarte bune din ciclul gimnazial, dovada fluentei in limba engleza (cel putin First Certificate in English), alte rezultate care sa ateste participarea si rezultatele in alte activitati extra-curriculare, voluntariat si implicare sociala.

“Am inclus inca de la inceput in proiectul architectural spatiul alocat cursurilor liceale in campusul din cartierul Greenfield. Pana in septembrie 2015 vom lucra la finalizarea si amenajarea zonelor de studiu. De asemenea, vom deschide liceul cu o singura clasa, a IX-a, urmand sa evolueze organic, cu clasele urmatoare in fiecare an” completeaza Diana Segarceanu.

Costul mediu pentru urmarea cursurilor de liceu va fi intre 8.000 – 10.000 euro pe an, in functie de anul de studiu. De asemenea, va exista un sistem de burse pentru elevii care demonstreaza ca au un portofoliu personal atat cu rezultate academice exceptionale, dar mai ales cu realizari in zona activitatilor extra-curriculare.

Fosta Scoala Little London a devenit “Avenor College – Creatori de viitor” in urma unui proces de rebranding inceput in primavara anului 2013. Avenor College este o institutie de invatamant romano-britanic,