Familia Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image (lant aflat in prezent in proprietatea Delhaize Group-n.r.), a investit 180.000 euro pentru transformarea Osho Fish din cartierul Primaverii intr-un restaurant cu specific mediteranean.

"In urma unei investitii de aproximativ 180.000 de euro, Osho Fish s-a transformat, de la inceputul lunii martie, in Retsina, restaurant cu specific mediteraneean. Investitiile au presupus amenajarea interioara si schimbarea echipamentelor din bucatarie. 120.000 de euro au investiti in reamenajarea Osho Steak, 70% din suma fiind folosita pentru schimbarea echipamentelor din bucatarie", se arata intr-un comunicat.

Familia Malideros a cumparat la finalul anului trecut restaurantul Osho de la omul de afaceri Florin Radulescu, care controleaza si AVI Compact, furnizor de solutii de climatizare si instalatii.

Peste 60% din clientii Retsina si Osho Steak provin din zona corporate si au varsta de peste 35 de ani. Gradul mediu de ocupare al restaurantelor este estimat pentru acest an la aproximativ 100%, pentru pranz si cina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri