Cine va fi presedinte interimar la Camera de Comert si Industrie

Vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, va fi presedintele interimar al institutiei, dupa ce biroul de conducere l-a suspendat din functie pe Mihail Vlasov, aflat in arest preventiv.

Daraban va fi presedinte interimar pana pe 27 martie, cand va avea loc Colegiul de Conducere al CCIR pentru a discuta propunerile biroului de conducere.

"S-a hotarat ca in prima faza sa asiguram un interimat, care va fi validat pe 27 martie. La aceasta data, Colegiul de Conducere si Adunarea Generala vor hotari ce se va intampla in continuare, cu interimatul nostru, cu situatia domnului Vlasov (...) Interimatul poate fi asigurat pe o perioada de 30 de zile, de la data Colegiului de Conducere", a spus Daraban, intr-o conferinta de presa, scrie Mediafax.

El a aratat ca biroul de conducere va propune Colegiului sa ia in calcul si declansarea unui audit la nivelul institutiei pentru a vedea cum a fost cheltuit bugetul in ultimii ani. Bugetul CCIR a fost de 22 milioane de lei in 2013 (circa 5 milioane de euro), din care un fond de 6 milioane de lei era la dispozitia presedintelui.

Citeste si:
Schimbări de management la Ford România
Schimbări de management la...
Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri