Billa, parte a grupului german REWE, deschide joi primul magazin din acest an la Sebes, in judetul Alba, ajungand astfel la o retea nationala de 80 de unitati, a anuntat retailerul.

Supermarketul are o suprafata de peste 650 metri patrati si va comercializa 6.000 de articole. Acesta este si primul magazin al retailerului din Sebes, transmite Mediafax.

"Inaugurarea primului magazin Billa din Sebes continua strategia noastra de expansiune pentru anul 2014 (...) Ne bucuram ca putem ramane aproape de clientii nostri din toata tara si vom continua sa identificam oportunitati de dezvoltare", a declarat Sorana Georgia, directorul general Billa Romania.

Anul trecut, retailerul a deschis 10 magazine in orase precum Cernavoda, Constanta, Brasov, Bucuresti, Iasi, Pitesti, Rasnov si Timisoara si a inchis un supermarket in Carei (judetul Satu Mare).

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999, cand a deschis primul supermarket din Bucuresti, si are peste 3.500 de angajati. Retailerul a avut in 2012 o cifra de afaceri de 1,26 miliarde lei (284 milioane euro), in crestere cu 12,3% fata de 2011, si un profit net de 3,6 milioane lei (820.000 euro), cu 30% mai mic.

REWE mai detine in Romania magazinele Penny Market si XXL Mega Discount.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri