Sameday Courier a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri record, de 500.000 de euro, dublu fata de primul trimestru al anului trecut.

Unul dintre cei mai importanti factori care au dus la cresterea cifrei de afaceri pe primul trimestru al anului in curs este cresterea volumului de livrari ultra-rapide si speciale, desi evolutii pozitive au fost inregistrate pe toate liniile de business ale companiei.

Principalele sectoare din care au provenit cele mai multe solicitari in primele trei luni ale lui 2014 au fost livrarile in aceeasi zi, atat la nivel local, cat si la nivel international, cele in regim overnight si expedierile adresate de volum.
”Exista o nevoie tot mai ridicata in piata pentru livrarile rapide, in aceeasi zi – principala noastra specializare. De exemplu, faptul ca noi putem livra la ore programate o comanda de la un magazin online oriunde in tara ne creeaza un avantaj competitiv important. De asemenea, contextul a facut posibila, intr-o anumita masura, si o redistribuire intre jucatorii din piata. Suntem optimisti in privinta felului in care va arata intreg anul 2014 pentru noi”, a declarat Lucian Baltaru, general performance manager Sameday Courier.
Pentru anul 2014, Sameday Courier estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 1.5 milioane de euro, in conditii de profitabilitate.
In primul trimestru al anului, compania a investit intr-o serie de tehnologii noi de transport la temperatura controlata, atat pentru segmentul medical, cat si pentru segmentul de food-delivery. De asemenea, Sameday Courier a investit intr-un modul informatic de interconectare a sistemelor companiei cu cele ale clientilor, in dezvoltarea unei noi aplicatii destinate clientilor pentru gestionarea livrarilor (My Own AWB) si realizarea integrarii cu aplicatia mobila Lokko, ce permite chemarea unui curier 24 de ore din 24 si efectuarea de livrari programate sau in aceeasi zi.

Sameday Courier este prima companie de curierat din Romania care livreaza in aceeasi zi, atat local si national, cat si international. Infiintata in 2007, Sameday Courier este singura companie romaneasca specializata pe curieratul cu livrare in aceeasi zi, in conditii speciale de transport (temperatura, securitate etc.), in locatii dificile, la ore prestabilite, transport de obiecte fragile sau personalizarea livrarii in functie de nevoile fiecarui client. Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrarilor in aceeasi zi pentru firme aflate in top 1.000 companii din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri