Auchan Romania va avea incepand de saptamana aceasta un nou director general, in persoana lui Frederic Bellon, managerul care s-a ocupat de integrarea magazinelor real in reteaua Auchan.

Frederic Bellon (foto), 45 de ani, lucreaza in cadrul Auchan Romania incepand cu 2009, ocupand pe rand functiile de director financiar si de gestiune, director de magazin si director de vanzari. Bellon a fost responsabil de integrarea noilor magazine Auchan (fostele real), preluate de la grupul german Metro.

Fostul director general al Auchan Romania, Patrick Espasa, 55 de ani, devine presedinte Auchan pentru Italia si Romania.

Auchan Romania a incheiat in luna aprilie procesul de rebranding al celor 20 de magazine real, achizitionate de la Metro.

In prezent, grupul detine 31 de magazine in 18 orase si alte doua unitati in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 metri patrati, 11.000 de angajati, trei platforme logistice, si 70,5 milioane de clienti anual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri