Operatorul de curierat expres si logistica DHL a inaugurat un terminal operational in incinta Aeroportului International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

DHL a redus astfel timpii de livrare si a marit capacitate de procesare a coletelor prin aparatul X-ray.
Noul terminal operational DHL permite ca procesul de sortare a marfii sa se faca imediat dupa sosirea acesteia in aeroport, iar accesul coletelor se face direct catre pista, acestea conducand la imbunatatirea timpilor de livrare si preluare pentru expedierile internationale cu pana la 60 de minute.
La eficientizarea timpilor de livrare si preluare contribuie si aparatul Xray dedicat operatiunilor DHL, cu ajutorul caruia este posibila procesarea unui numar mai mare de expedieri, intr-un timp mai scurt. Investitia permite de asemenea livrari in aceeasi zi pentru judetul Cluj dar si pentru principalele orase din judetele limitrofe: Alba, Bistrita - Nasaud, Harghita, Salaj, Maramures, Mures, Satu Mare, Sibiu.
Din seria investitiilor operationale realizate de DHL in ultimii doi ani putem sunt innoirea flotei cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare (Volkswagen Crafter), care opereaza in toata tara si care au dublat capacitatea de transport pe teritoriul Romaniei.
Arad si Cluj, pentru deservirea zonei de vest a tarii, care ofera capacitate de incarcare marita si care au permis extinderea acoperirii pentru serviciile cu livrare in aceasi zi pentru clientii din aceasta regiune. Expedierile clientilor din partea de nord-est a tarii sunt exportate acum in acceasi zi datorita unui parteneriat incheiat de DHL cu o linie comerciala pentru ruta Iasi – Bucuresti in anul 2012.
DHL are o experienta de peste 22 de ani pe piata din Romania, aproape 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri