Un roman a preluat operatiunile Philips Heathcare pentru Europa de Sud-Est

Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, a fost numit noul director al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. El a preluat operatiunile diviziei de servicii de sanatate a grupului olandez, inlocuindu-l pe Robert Armstrong.

"Incepand de astazi (luni, n.r.), Alexandru Popescu devine noul director general Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. Principalele obiective ale noului director general Philips Healthcare sunt dezvoltarea strategica si operationala a business-ului, precum si consolidarea pozitiei companiei ca lider in ingrijirea sanatatii. Alexandru Popescu va dezvolta si implementa strategia Philips Healthcare in Romania si in tarile din sud-estul Europei unde compania este prezenta", se arata intr-un comunicat al companiei, informeaza Mediafax.

Popescu are o experienta de 15 ani in industria de sanatate si comert, fiind specializat in achizitii si investitii, branding si identitate, precum si in dezvoltarea companiei. A ocupat pana in prezent functia de director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, conducand operatiunile companiei din Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

De-a lungul timpului, Alexandru Popescu a indeplinit functii de conducere in companii medicale precum ISIDA, Regina Maria, Euromedic si Medicover, avand atat responsabilitati operationale, cat si strategice. Philips Healthcare asigura servicii in domeniul radiologiei, cardiologiei, oncologiei si pentru asistenta medicala la domiciliu si are aproximativ 37.000 de angajati.

Citeste si:
Unde și cum au călătorit românii în timpul pandemiei
Unde și cum au călătorit...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...
Sursa foto: Concept ierarhie de afaceri / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri