Retailerul Profi a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri in crestere cu 26%, pana la 1,4 mld. lei, in timp ce profitul a avansat cu 49% fata de 2012 pe fondul extinderii retelei si a cresterii volumului vanzarilor, a anuntat compania.

Profi a deschis anul trecut 63 de magazine si intentioneaza sa pastreze acelasi ritm si pentru acest an. Tot in 2013 compania a inaugurat un al doilea centru logistic pentru a acoperi zonele de sud si est ale tarii, respectiv o platforma de legume si fructe langa Bucuresti.

“Una dintre tintele pe care Profi si le-a propus si le-a atins a fost diminuarea pierderilor de stocuri de marfa (perisabilitati si lipsuri din gestiune) prin implementarea unui sistem de monitorizare centralizat care a dus la imbunatatirea controlului in reteaua de magazine si la reducerea cheltuielilor de securitate”, mentioneaza reprezentantii Profi.

Pana la finalul anului retailerul isi propune sa mai angajeze 500 de persoane, urmand ca echipa sa totalizeze peste 6.000 de persoane. In prezent, reteaua numara 228 de magazine in 116 localitati, Profi fiind al doilea mare retailer din Romania dupa numarul de magazine.

JLL Romania: Profi isi muta...
Citeste si: Profi isi muta birourile in cladirea Anchor Plaza din Bucuresti

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Profi, afaceri de 1,3 mld. euro si peste 200 de magazine noi in 2018