Cu o experienta de peste 10 ani in tipar digital si productie publicitara, Agrafa Print Services are obiective bine stabilite care vizeaza dezvoltarea constanta a portofoliului de produse si servicii, oferind solutii inovatoare si optimizand costurile si timpii de productie. In acest scop, compania a ales sa-si imbunatateasca procesul tehnologic facand investitii majore.

Este vorba despre o noua presa digitala color importata din Japonia ce ofera lucrarilor beneficii noi, obtinute cu ajutorul tiparului „offset like”. Astfel, pe langa o capacitate mare si o viteza ridicata de productie, se pot obtine imagini la o rezolutie de 1200 dpi datorita tehnologiei integrate de calibrare a culorilor. Un alt avantaj este acela ca se pot tipari hartii si cartoane de pana la 350 gr/mp, la formate de pana la 35 x 50 cm. Echipamentul pune la dispozitie si o mare varietate de optiuni de finisare, eficientizand intregul proces de productie, inclusiv pentru tiraje de volum mare.

"La Agrafa Print Services, suntem permanent atenti si receptivi la cerintele si evolutia pietei. Observand o cerere crescuta a comenzilor de print digital, am decis achizitionarea acestui echipament versatil care ne da posibilitatea sa oferim clientilor tiraje mari intr-un timp foarte scurt de productie si, foarte important pentru noi, o calitate ridicata a imprimarii, asemanatoare tiparului offset. De aceea, va invitam sa descoperiti in Agrafa Print Services un partener eficient si un prieten cu tehnologie avansata", a precizat Mihai Baciu, Managing Director Agrafa Print Services.

Despre Agrafa Print Services

Agrafa Print Services este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de print digital din Bucuresti, care ofera o gama variata si competitiva de tiparituri si imprimari promotionale ce pot fi realizate in tiraje mici si mijlocii, precum: carti de vizita, obiecte promotionale, materiale de promovare, POS-uri, formulare tipizate, signalistica si multe altele. Compania ofera si servicii de gravare si decupare laser, imprimare UV, conceptie, prelucrare grafica, finisari tipografice, manopera si livrare a materialelor.