Mega Image se extinde: patru magazine noi in Bucuresti, Ilfov si Dambovita

Retalierul Mega Image deschide patru magazine noi, dintre care trei de proximitate Shop&Go in Bucuresti si Branesti (Ilfov) si un supermarket Mega Image in Crevedia (Dambovita).

Shop&Go Grigore Ionescu 94, din sectorul 2 al Capitalei, este deschis incepand de joi si are o suprafata de vanzare de aproximativ 109 metri patrati. Vineri, retailerul va deschide un Shop&Go in Branesti, judetul Ilfov, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 107 metri patrati si un magazin Mega Image in comuna Crevedia, judetul Dambovita, care se intinde pe 402 metri patrati, potrivit Mediafax.

Pentru sambata, Mega Image are planificata deschiderea unui alt Shop&Go in Bucuresti, pe str. Grigore Moisil din sectorul 2, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 87 metri patrati. Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 323 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri