Red Angus Steakhouse este un loc inedit, ce te va surprinde la tot pasul, prin detaliile decorului sau. Restaurantul recreeaza imaginea unui hambar vechi, fiind realizat din lemn vechi de peste 100 de ani, imbogatit cu simboluri clasice americane –motociclete din anii ‘30, un aparat de pinball autentic, cel mai bun blues live din oras si bucuria de a te simti ca un cowboy modern, pe o sa, la bar. Toate aceste elemente sunt transpuse in cea mai pitoreasca zona a Centrului Vechi al Bucurestiului, cu vedere catre Curtea Veche si Biserica Sf. Anton. Restaurantul isi imbie oaspetii cu fripturi fragede si suculente, din carne de vita certificata USDA Choice si cu un meniu atragator, ce va satisface si cele mai rafinate gusturi.

Celor care vor canta pe scena sa Red Angus Steakhouse le pune la dispozitie pachetul necesar unei formatii de succes: sistem audio profesional, realizarea si editarea posterului evenimentului, promovarea sa pe site-urile partenere, in retelele sociale si in interiorul restaurantului, consumatie din partea casei si remuneratie si promovare post-eveniment. In plus, cei interesati vor putea canta alaturi de Brent Melancon, muzicianul american de jazz si blues, care a dat New Orleans pe Bucuresti, pentru a concerta exclusiv la Red Angus Steakhouse.

Propunerea se adreseaza amatorilor si trupelor de semiprofesionisti, corporatistilor, antreprenorilor care vor sa iasa din rutina, sa se distreze si sa isi puna in aplicare orele de repetitii.

Programarea concertelor se face in functie de disponibilitatea locatiei si in baza termenilor agreati cu organizatorii.

Contact:
Ana Doaga
Red Angus Steakhouse
www.redangus.ro
ana.doaga@redangus.ro
0040.732.667.045