Profi a inaugurat un nou magazin modular, a carui suprafata poate fi modificata in functie de puterea de cumparare a zonei in care este amplasat, in Baraolt, judetul Covasna.

Magazinul din Baraolt, cu o suprafata totala de 548 metri patrati, a fost construit in numai 30 de zile, pe acelasi sistem constructiv ca si magazinul modular din Sighisoara, si este a cincea unitate Profi din Covasna, potrivit Mediafax.

"Experienta acumulata cu magazinele din Sighisoara si Baraolt ne-a permis sa imbunatatim considerabil tehnologia astfel incat sa marim si mai mult viteza de constructie si totodata sa reducem costul de productie", a declarat Pawel Musial, director general Profi Rom Food. Joi, Profi va deschide un magazin la Somcuta Mare, care va functiona la parterul unei cladiri comerciale. Unitatea va avea o suprafata totala de 505 metri patrati si reprezinta a sasea unitate Profi din Maramures.

Reteaua de supermarketuri si-a dublat profitul net anul trecut, de la 13,1 milioane lei in 2012 la 26,8 milioane lei (6 milioane euro), in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 26%, la 1,45 miliarde lei (330 milioane euro). Retailerul a deschis 63 de magazine in 2013 si si-a propus sa mentina ritmul de inaugurari si in acest an.

Dunwell: Un nou record pe...
Citeste si: Dunwell: Romania va depasi 4 mil. mp de proiecte logistice in acest an


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Amenzi de 4% din cifra de afaceri pentru calitatea dubla a produselor