Management pe tocuri: o femeie este director general la Boehringer Ingelheim

Compania de farmaceutice Boehringer Ingelheim a numit-o pe Ana-Maria Boie, 40 ani, in functia de director general in Romania, din luna august. Dupa trei ani in Romania, Scheld a fost numit director de marketing al departamentului Respirator in Japonia.

Ana-Maria Boie este de profesie medic si are o experienta de peste 12 ani in industria farmaceutica. Anterior preluarii functiei de Director General al Boehringer Ingelheim Romania, Ana-Maria Boie a lucrat aproximativ sase ani in cadrul companiei, ocupand diferite pozitii de management in marketing si vanzari, la nivel local si regional.

"Speram ca in scurt timp sa putem pune la dispozitia pacientilor, prin intermediul noii liste de medicamente compensate, solutii care sa aiba un impact pozitiv asupra sanatatii si calitatii vietii lor. Ma aflu in acest punct datorita echipei cu care colaborez de aproape sase ani si a celui care a crezut in mine si m-a pregatit pentru aceasta pozitie, Franz Zinsberger. Succesul unui manager este in mare parte bazat pe calitatea oamenilor cu care lucreaza", a declarat Ana-Maria Boie, noul director general al Boehringer Ingelheim Romania.

Boehringer Ingelheim ofera solutii de tratament pentru ariile de cardiovascular, neurologie, respirator, diabet, HIV si OTC-uri. Cu aproape 80 de angajati in Romania, Boehringer Ingelheim a inregistrat in 2013 vanzari in valoare de aproximativ 36,5 milioane de euro. Cheltuielile pentru cercetare si dezvoltare in segmentul de activitate al medicamentelor cu prescriptie medicala inseamna 19,5% din vanzarile nete ale Grupului Boehringer Ingelheim la nivel global.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Auchan aduce peste 300 de beri la ediția din acest an a Târgului de Bere
Setari Cookie-uri