Cu toate acestea, solutiile de tip CRM care ofera in forma standard (fara dezvoltari suplimentare ale partenerilor) aceasta functionalitate in Romania sunt extrem de putine. Una dintre acestea este CAS CRM, solutie aflata in portofoliul de produse implementate de Synergizer.

Prin intermediul CAS CRM, Synergizer pune la dispozitia clientilor sai functionalitatea de localizare geografica a clientilor – „geomarketing”, sustinand astfel simplificarea procesului de vanzare prin alocarea inteligenta de resurse (umane, timp, financiare) pe locatii geografice.

Clientii nostri pot sa isi reprezinte pe harta oportunitatile de vanzare sub forma de „heatmap” – reprezentare grafica a zonelor in functie de volumul sau numarul de oportunitati. De asemenea, pot sa caute companiile prospect pe o raza de X km in jurul unui punct de interes, pe care urmeaza sa-l viziteze de exemplu. Functionalitatilor de geo-referintiere pe harti digitale au multe aplicatii practice in activitatea zilnica a directorilor si agentilor de vanzari, informatia afisata fiind dinamica. Orice punct reprezentat pe harta are in spate o informatie gestionata de CAS CRM, informatie care poate fi accesata printr-un simplu clic” – Ioana Razvan, Managing Partner Synergizer

Functionalitatea „geomarketing” localizeaza punctele cheie si genereaza grafice pentru analiza rezultatelor de vanzari, masurarea numarului de oportunitati de vanzari sau de clienti existenti, in functie de localizarea geografica.

„Scopul principal al acestei functionalitati este identificarea usoara a locatiilor cu potential ridicat de vanzari. Rezultatul utilizarii acestei functionalitati este pe langa cresterea unor indicatori de performanta prin realizarea de investitii in locatii cu un nivel de cerere ridicat, masurarea unor indicatori de eficienta esentiali. CAS CRM va emite rapoarte cu rezultate localizate si actualizate, va crea categorii de clienti pe criterii de localizare geografica si nu in ultimul rand, va reprezenta o baza pentru deciziile legate de investitii.” Ana-Maria Assfoura, Marketing Manager Synergizer

Synergizer Business Solutions, partener certificat CAS Software AG și Microsoft Dynamics, este o companie specializată în implementarea de soluții de business pentru companii din diverse industrii. Compania implementează soluții de top ale unor companii lider în industria IT în domenii precum: BI, CRM, ERP, Salarizare și Resurse Umane. Experiența Synergizer în proiecte de implementare de soluții de business acoperă o largă diversitate de companii, cu un număr de angajați cuprins între 20 și 5000, din industrii precum: servicii, distribuție, construcții, etc. Printre clienții Synergizer se numără: Adecco, Titan Mar, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, Namicon, Ribeit Cluj,etc.