Retailerul suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz (H&M) deschide pe 4 septembrie un magazin in centrul comercial Vulcan Value Centre din Bucuresti, al 12-lea din Capitala si cel de-al 36-lea la nivel national, potrivit unui comunicat al companiei.

Noul magazin H&M are o suprafata de vanzare de 1.733 metri patrati si cuprinde colectiile pentru femei, barbati, adolescenti si copii, conform Mediafax.

In primul semestru al anului fiscal curent, perioada decembrie 2013 - mai 2014, vanzarile H&M Romania au crescut cu 34%, pana la 549 milioane coroane suedeze (61 milioane euro). In perioada mentionata, retailerul a deschis sapte magazine. Anul trecut, vanzarile H&M Romania au depasit pragul de 100 milioane euro. Totodata, profitul net inregistrat de companie s-a situat la 23,6 milioane lei (5,4 miliane euro), in crestere cu 52%.

H&M a fost fondat in Suedia 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul are aproape 3.300 de magazine pe circa 50 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza.

Citeste si:
Takko deschide in Vulcan Value Centre primul magazin cu un nou "look"
Takko deschide in Vulcan...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Va schimba Vulcan Value Centre retailul din Sectorul 5?