Compania Enel Distributie Muntenia, din grupul italian Enel, a incheiat lucrarile de modernizare de 38,9 milioane de lei (8,8 milioane euro) a doua statii de transformare din Bucuresti, care furnizeaza energie catre aproximativ 65.000 de consumatori.

Lucrarile de modernizare au inceput in anul 2012, potrivit unui comunicat al companiei. Cele doua statii modernizate sunt Titan, pusa in functiune in 1937, si Toporasi, intrata in exploatare in 1976. Enel este prezent pe piata energetica romaneasca din 2005. Grupul italian are in Romania peste 3.600 de angajati si 2,7 milioane de clienti in regiunile Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, scrie Mediafax.

Enel a anuntat in luna iunie ca a inceput procesul de vanzare a operatiunilor de distributie si vanzare a energiei din Romania, in cadrul unui program de reducere a datoriilor. Companiile Enel din Romania au inregistrat anul trecut venituri de 1,12 miliarde de euro si profit inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare (EBITDA) de 289 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lidl deschide un nou magazin in Bucuresti