Penny Market deschide un magazin in Zalau; reteaua ajunge la 153 de unitati la nivel national

Rewe Romania deschide miercuri un nou magazin Penny Market in Zalau, judetul Salaj, al doilea din acest oras, iar reteaua ajunge astfel la 153 de unitati la nivel national. Noul magazin are o suprafata de 900 metri patrati, 55 locuri de parcare si a creat 16 locuri de munca.

Rewe Romania, parte a grupului german omonim, mai opereaza in Romania opt magazine XXL Mega Discount.
In luna mai, Rewe Romania anunta ca are in plan extinderea retelei in urmatorii doi ani si deschiderea unei noi platforme logistice. Potrivit unor informatii anterioare, investitia intr-un magazin este de circa 2 milioane euro, din care jumatate reprezinta costul terenului, arata Mediafax.

Grupul Rewe Romania este format din doua companii, una operativa (magazinele - n.r.) REWE Romania SRL si o firma de dezvoltare imobiliara - REWE Projektentwicklung. Anul trecut, afacerile cumulate ale celor doua firme au depasit 500 milioane euro. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activeaza este Lidl. In Romania, grupul german Rewe mai este prezent prin lantul de supermarketuri Billa, care numara 84 de unitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri