"Obliga parata la plata primei de Paste pe anul 2014, in cuantum de 1.000 de lei pentru fiecare salariat. Respinge ca neintemeiata cererea reclamantilor de obligare a paratei la plata cheltuielilor de judecata", se arata intr-un comunicat cu decizia instantei transmis de OIL Terminal Bursei de Valori Bucuresti (BVB), noteaza Mediafax.

Sindicatul Oil Terminal a cerut in luna mai instantei sa oblige compania sa plateasca contravaloarea primei de Paste catre 910 angajati si sa achite si cheltuielile de judecata. Hotararea este executorie si nu a fost comunicata, se arata in anuntul Oil Terminal. Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicarea acesteia companiei.

Oil Terminal a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 50,9 milioane lei (11,4 milioane euro), in crestere cu 4% de la 48,9 milioane lei in perioada similara a anului trecut. La finele lunii iunie, Oil Terminal consemna pierderi de 1,4 milioane lei, in scadere de la 4,4 milioane lei in perioada ianuarie-iunie 2013. Statul detine prin Ministerul Economiei 59,62% din actiunile companiei din Constanta.

Sursa foto: Shutterstock / Bani, salarii