Reteaua Dona a deschis cea de-a cincea farmacie din Bucuresti cu design nou, in zona Piata Gemeni. Designul farmaciilor este semnat de Matius Studio, specializat in arhitectura si branding de retail.

“Orice farmacie trebuie reamenajata o data la 7 ani. Procesul amplu de rebranding pe care l-am inceput anul acesta are in vedere modernizarea imaginii farmaciilor noastre, asigurarea unui confort sporit atat pentru pacienti, cat si pentru farmacisti, precum si alinierea la noua noastra pozitionare”, a declarat Ovidiu Wencz, director general Dona.

Primele farmacii amenajate dupa noul concept vizual au fost in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Galati, Brasov, Baia Mare, Braila, Bacau, Piatra Neamt, Deva, Calarasi, Ramnicu Valcea, Buzau, Pitesti, Sighisoara, Vaslui, Turnu Severin, Zalau.

Dona este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar peste 1 milion de pacienti din toata tara. Compania are peste 1.500 de angajati si numara peste 240 de farmacii.