SNR, stransa cu datoriile: societatea imprumuta 19 mil. lei de la Alpha Bank, pentru plata salariilor, furnizorilor si taxelor

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) va contracta de la Alpha Bank Romania un imprumut de 19 milioane de lei pe o perioada de 12 luni. Banii vor fi folositi pentru plata furnizorilor, salariilor, impozitelor si taxelor, costurile creditului ridicandu-se la 331.149 lei.

Autoritatea contractanta a estimat costul imprumutului la 450.000 lei. Alpha Bank Romania a fost singurul ofertant. Infiintata in anul 1991, prin reorganizarea si divizarea Rom Post Telecom, SNR este principalul furnizor de servicii de radiocomunicatii din Romania, conform Mediafax.

Sub brandul Radiocom, compania asigura suport de transmisii pentru telefonia publica, retelele de telefonie mobila, transfer de date si Internet. Potrivit Ministerului Finantelor Publice, SNR a consemnat in 2013 o cifra de afaceri de 330,5 milioane de lei, de la 330,1 milioane de lei in urma cu un an, si o pierdere neta de 9,2 milioane de lei., comparativ cu 8,9 milioane de lei in 2012.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri