Reteaua Ecofarmacia a ajuns la 30 de locatii, dintre care 29 farmacii si o drogherie, prezente in 6 judete din Transilvania. Nu intamplator, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 15 milioane de euro. De altfel, acest trend se va mentine si in acest an.

"Anul acesta mizam pe o crestere de peste 10%, care nu se datoreaza extinderea retelei. Daca vom adauga noi locatii, cresterea va fi mai mare", sustine el. De altfel, Ecofarmacia a achizitionat recent trei locatii, una in Turda si doua in Campia Turzii. "Au fost achizitii oportuniste, insa, in principiu, la marimea aceasta, suntem capabili sa absorbim doua-trei-patru locatii pe an din resurse proprii", a completat Marius Chereches.

Seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din saptamana 9-13 februarie este dedicata industriei farma. Proiectul VIDEO este realizat in parteneriat cu distribuitorul de medicamente Farmexpert. Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea mai multor CEO din industria farma.