Libraria Carturesti Carusel din centrul istoric al Capitalei, amplasata in una din cele mai frumoase cladiri istorice din Lipscani, s-a deschis joi. Libraria, situata in primul sediu al Bancii Chrissoveloni din Bucuresti, va include si un bistro la ultimul etaj. Pana in prezent, foarte multi trecatori intra "din impuls", majoritatea doar pentru "a se invarti", a face fotografii, dar multi se arata si interesati de produsele din noua librarie.

Incepand cu ora 20:00, numarul vizitatorilor este asteptat sa creasca, chiar si la cateva sute simultan, avand in vedere ca, odata cu inaugurarea, reprezentantii companiei au subliniat ca vor avea loc si spectacole.

Situata pe strada Lipscani, la numarul 55, libraria Carturesti se desfasoara pe sase niveluri insumand 1000mp. Carturesti Carusel este un experiment de locuire culturala a centrului vechi, oferind un spatiu pentru lectura, socializare si explorare artistica a inimii orasului. Cu un bistro la ultimul etaj, un spatiu multimedia la subsol si o galerie dedicata artei contemporane la primul etaj, libraria a creat un val de entuziasm pe retelele sociale, circa 6.000 de oameni dand join evenimentului de pe Facebook.