Numarul mare de antreprenori romani inscrisi in competitie demonstreaza interesul crescut al mediului antreprenorial romanesc pentru astfel de programe. Accelerating Entrepreneurs propune un raspuns concret pentru aceasta nevoie, EY Romania implicandu-se activ in sprijinirea antreprenorilor romani prin facilitarea accesului lor la informatii relevante, la programele globale dezvoltate de companie (Entrepreneur Of The Year, Accelerating Entrepreneurs), dar si prin dezvoltarea de retele (Entrepreneur Of The Year alumni) sau studii anuale menite sa cartografieze evolutia segmentului antreprenorial din Romania (Antreprenorii vorbesc).

Prin intermediul EY Accelerating Entrepreneurs, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experti EY si lideri de business din intreaga lume si de oportunitatea de a dezvolta relatii de afaceri cu antreprenori de top in cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year. Evenimentul reprezinta finala mondiala a competitiei cu acelasi nume si va avea loc la Monte Carlo, intre 3 si 7 iunie 2015.

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul Accelerating Entrepreneurs a fost redenumit si remodelat, in asa fel incat castigatorii programului sa primeasca un pachet complet de consultanta, suport si mentorat, incluzand:

­ O sesiune de 90 de minute in cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde castigatorii programului isi vor prezenta planul de afaceri unui panel de "Antrenori pentru crestere” (Growth Coaches), care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate;
­ Oportunitatea de a stabili relatii de mentorat continue cu antrenorii si castigatorii nationali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year.
­

Toate cheltuielile sunt suportate de EY. La evenimentul organizat in Monte Carlo vor participa antreprenori din peste 60 de tari.

„Antrenorii pentru crestere” (Growth Coaches) in 2015 sunt:
• Diane Foreman, Chairman si CEO Emerald Group
• Branko Milutinoviæ, CEO Nordeus
• Alfred Schopf, CEO Leica Camera
• Ariel Pfeffer, Co-fondator Punta Tech Meetup
• Bill Boyd, Chairman Agility Recovery
• Daniel Novegil, CEO Ternium
• Anthony Scaramucci, fondator si Managing Partner SkyBridge Capital
• Ken Goldman, CFO Yahoo
• Gerardo Bartolomé, Chairman si Fondator Don Mario
• Ivan Teh, Fondator, CEO si Managing Director Fusionex

Inscrierile in programul EY Accelerating Entrepreneurs se mai pot face pana la data de 1 martie 2015. Aplicatiile trebuie facute de fondatorul, proprietarul sau CEO-ul unei companii romanesti. Pentru a aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, compania trebuie sa aiba o vechime de minimum doi ani si sa fi raportat vanzari sub 30 milioane de dolari in fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

Aplicatiile se depun online pe adresa www.ey.com/scaleup, pana la data de 1 martie 2015.

Sursa foto: Antreprenor la start/Shutterstock.com