Ivaylo Naydenov ii urmeaza lui Gerard Chandran, care a decis sa paraseasca compania, precizeaza compania. Naydenov lucreaza din 2004 la Mondelez Bulgaria, unde a avut functiile de director de vanzari si marketing si directr general.

"In timpul mandatului sau, Ivo a introdus o noua politica comerciala de succes si a consolidat sistemul de distributie. Astfel, a reusit sa acumuleze experienta in mai multe domenii de activitate.La inceputul anului 2013, a preluat functia de Director General Mondelez Bulgaria avand atributii sporite, si a reusit sa dezvolte compania cu succes la nivelul tarii, alaturi de echipa sa, axandu-se pe consolidarea organizatiei locale si pe stimularea dezvoltarii afacerii, a marcilor importante, Milka si Jacobs", potrivit comunicatului transmis de companie.

Inainte de a se alatura companiei Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley si Strauss.

Mondelez International este lider mondial in industria snack-urilor, cu venituri de 34 de miliarde de dolari in 2014, compania fiind prezenta in 165 de tari. Mondelez are in portofoliu brandurile de biscuitii Oreo, LU si Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk si Milka; guma de mestecat Trident; cafeaua Jacobs si bautura instant Tang.