Serviciile agentiei au evoluat constant in concordanta cu cerintele si necesitatile pietei in care activeaza, astazi ajungand sa ofere servicii de inchiriere a spatiului publicitar in cladiri de birouri, hoteluri, mall-uri si hypermarket-uri. Adaptarea continua a strategiei a condus la cresterea constanta a cifrei de afaceri, incepand cu anul 2011.

In ultimii ani, Invent Media a realizat investitii de 50.000 de euro pentru a dezvolta portofoliul de servicii oferite. In acesta directie au fost achizitionate prisme luminoase pentru promovarea in cadrul mall-urilor si al hypermarket-urilor, precum si totemuri luminoase derulabile (citylights), destinate campaniilor indoor din cladirile de birouri si din hoteluri.

De asemenea, agentia a extins portofoliul de locatii tip office, ce include cladirile de birouri si hotelurile. Acesta a fost triplat in ultimii doi ani, ajungand la 140 de locatii premium, in care mesajul ajunge la peste 500.000 de persoane lunar, ce isi desfasoara activitatea in peste 500 de companii nationale si multinationale.

Invent Media opereaza suporturi publicitare (atat frame-uri cat si diferite tipuri de citylight-uri) in cladiri de birouri in Bucuresti si in principalele orase din tara, in hoteluri de 3,4 si 5 stele, dar si in mall-uri si hypermarket-uri. Cele mai solicitate zone sunt cele cu trafic mare: cladiri de birouri, mall-uri. Acestea prezinta un potential urias in ceea ce priveste comunicarea B2B sau B2C. Suporturile publicitare sunt amplasate in lifturi, in lobby-urile cladirilor de birouri si ale hotelurilor, in zonele intens circulate din galeriile comerciale.

Numarul de clienti a evoluat constant, iar in ultimii ani companii precum Ikea, Mango, Mobexpert, Lóreal, ING Bank, HTC, Tchibo, Collective, Farmaciile Dona, Mega Image, Baneasa Shopping City, FreyWille, Wizz Air, Allianz-Tiriac, Herbalife, Mercedes, Secom, DHL au decis sa isi promoveze produsele si serviciile prin intermediul spatiilor indoor oferite de Invent Media.

Mai multe informatii despre publicitatea indoor pot fi citite aici.