Subway a ajuns la 24 de unitati in Romania dupa ce un antreprenor de numai 23 de ani a cumparat o franciza in Brasov

Subway se extinde prin deschiderea unui nou restaurant in Brasov, in zona dedicata restaurantelor din centrul comercial Coresi Shopping Resort. Antreprenorul care a cumparat franciza Subway are doar 23 de ani.

franciza Subway in Brasov"Proprietarul francizei (foto) este un antreprenor in varsta de doar 23 de ani, ce a studiat in Marea Britanie, perioada in care a descoperit modelul de business Subway", anunta reprezentantii lantului de restaurante de tip fast-food. Subway-ul din Coresi are o echipa formata din 15 angajati si are in target cei peste 270.000 de locuitori ai Brasovului.

Subway ajunge astfel la 24 de unitati in Romania, iar Brasovul este al 3-lea oras adaugat pe harta Subway.

„Suntem foarte incantati de deschiderea restaurantului din Brasov. Aceasta initiativa a unui tanar antreprenor ne asigura de intregul sau angajament si suntem convinsi ca aceasta deschidere va marca inca un succes pentru Subway in 2015. Estimam ca 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea si consolidarea retelei Subway in Romania. Acest ritm de expansiune se datoreaza faptului ca ramanem fideli misiunii noastre de a oferi o larga varietate de sandwich-uri mereu proaspete si delicioase,” a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager Subway CEE si zona Mediteraneana.

Subway Romania a intrat recent in zona de livrari online si Rumen Radev, agent de dezvoltare, estimeaza ca in viitorul nu prea indepartat va genera 20% din vanzarile lantului de restaurante. "Avem strategii pe termen lung si in urmatoarea perioada vom mai deschide zece magazine in Bucuresti", a spus el, in toamna anului trecut, intr-un interviu exclusiv acordat wall-street.ro.

Citeste si:
Ceetrus: Dezvoltarea imobiliara evolueaza catre un "urbanism societal"
Tatian Diaconu, Ceetrus (fost...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Cat costa o franciza Subway

Investitia initiala intr-o franciza se situeaza undeva la 150.000 de euro, variind insa in functie de locatie si marimea restaurantului. Rumen evita sa raspunda daca, dupa peste doi ani de la intrarea pe piata locala, restaurantele au devenit profitabile. “Pot spune doar ca unii francizati au inaintat cereri pentru a deschide o noua locatie si acest lucru raspunde intrebarii”, a mai declarat Radev. Intrebat de unde achizitioneaza produsele folosite in sandvisuri, managerul spune ca legumele sunt achizitionate din Romania, in timp ce painea este adusa din Germania, in baza unui contract la nivel international.

Sursa foto: Subway Romania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Setari Cookie-uri