Tipografica Filaret, filiala a CFR SA, care tipareste brosura "Mersul Trenurilor", a iesit din insolventa, sentinta fiind pronuntata de Tribunalul Bucuresti dupa o perioada de trei ani de reorganizare si redresare economico-financiara, a anuntat administratorul retelei feroviare publice.

In urma programului de reorganizare, derulat in perioada 2011-2014, pierderile tipografiei au scazut de la 6,81 milioane lei, in 2012, la 239.084 lei, in decembrie 2014, conform datelor preliminate, scrie Mediafax.

"Tipografia Filaret, cunoscuta pentru traditia tiparirii brosurii Mersul Trenurilor, va trebui sa faca fata, in perioada urmatoare, unei noi provocari pe piata tiparului pentru securizarea clientilor traditionali si sa identifice noi oportunitati de imbunatatire a portofoliului pe o piata concurentiala", se arata intr-un comunicat al CFR SA.

Infiintata in octombrie 1893, ca urmare a trecerii Cailor Ferate in administratia statului si a cresterii nevoii de materiale tiparite, tipografia si-a desfasurat activitatea, din 2001, ca filiala a CNCF CFR SA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Complexul Energetic Hunedoara isi cere insolventa in ciuda ajutoarelor