Dragomir se afla din 2010 la conducerea Vestas CEU Romania, companie din cadrul producatorului danez de turbine eoliene Vestas.

"Avem lucruri importante de realizat in cadrul asociatiei si sunt convinsa ca industria eoliana are nevoie de voci puternice care sa o sustina. Misiunea pe care mi-o asum este sa aduc aceste voci alaturi de RWEA transformand-ne intr-o voce unitara a industriei, voce care, prin eforturile sustinute ale membrilor si partenerilor sai sa promoveze interesele sectorului eolian din Romania", a declarat Dragomir intr-un comunicat. De asemenea, Sebastian Enache, reprezentant al companiei Monsson Alma, a fost votat vicepresedinte al Consiliului, iar Ionel David va ocupa in continuare pozitia de director executiv.

Pe langa numirea lui Dragomir, in Consiliul Director al RWEA au avut loc si alte schimbari, acesta fiind reorganizat pentru a cu scopul de "impulsiona" asociatia. Astfel, din noul Consiliu Director fac parte reprezentanti ai companiilor EDPR, CEZ Group, Vestas CEU Romania, GDF Suez, Enel Green Power, Verbund, Crucea Wind/Steag, Monsson Alma si AXPO. Deciziile au fost adoptate in Adunarea Generala a Actionarilor RWEA din 22 martie.