In 2015, Trend Consult aniverseaza 15 ani de activitate, performanta si inovatie in consultanta de business.

Evenimentul este dedicat profesionistilor in vanzari si liderilor care inteleg importanta proceselor in vanzari, oferind perspective noi de abordare a acestora pentru a atinge performanta in vanzari.

Pornind de la ultimul studiu global realizat de catre MHI Research Institute – Sales Performance Best Practices 2015, la nivelul celor mai eficiente 2000 de companii din intreaga lume (World Class Sales Organizations), cele trei sesiuni de dezbatere ale conferintei vor aborda urmatoarele teme centrale: fundamentarea deciziilor strategice de business si sales, construirea de scheme de comisionare si salarizare a echipelor de vanzare, cat si modelarea si influentarea comportamentului cumparatorului.

Invitatul special al summit-ului este Tamara Schenk, Director de Cercetare pentru Europa al MHI Research Institute, alaturi de personalitati remarcante ale mediului de business din Romania, care vor prezenta exemple din experienta personala despre cum se iau decizii prin care sa se obtina rezultate de succes: Dan Bulucea (Country Manager, Google Romania), Dana Demetrian (Vicepresedinte, BCR), Dan Stefan (General Manager Autonom), Warga Enayati (fondator Regina Maria), Horatiu Cocheci (Senior Manager, PWC Romania) si Marius Decuseara Brandenburg (Managing Partner, Trend Consult).

Sales Performance Summit va avea loc pe 27 Mai, la Hilton Athenee Palace, incepand cu ora 09:00. Inscrierile la conferinta se fac pe site-ul sps.trendconsultgroup.com.