Unitatea va comercializa atat cele mai noi game produse la fabrica din Cluj-Napoca, precum si marcile traditionale. Magazinul este primul centru Farmec inaugurat in strainatate anul acesta, dupa ce in 2014 compania a deschis doua magazine de brand in Grecia, la Salonic si Katerini, noteaza Mediafax.

Farmec are sase magazine proprii in Cluj-Napoca, Arad, Timisoara si Targu Mures, iar in strainatate in Emiratele Unite Arabe si Budapesta.
Strategia companiei pe termen lung vizeaza extinderea retelei pe pietele internationale atat prin distribuitori, cat si prin unitati proprii. In prezent, produsele Farmec ajung in peste 30 de tari, principalele piete fiind Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia si Canada.

Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 152 milioane lei (34 milioane euro), in crestere cu peste 10% fata de 2013, dupa investitii in modernizarea liniilor de productie si extinderea portofoliului de produse. Farmec este cel mai mare producator roman de cosmetice, cu aproximativ 600 de angajati. Din 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.

Sursa foto: Coasta de Azur / Shutterstock