FF Group Romania, subsidiara grupului international Folli Follie, a deschis in Mega Mall trei noi magazine, Nike, Folli Follie si _kix, dupa o investitie de 500.000 euro.

Magazinul Nike este situat la etajul 1 al noului centru comercial, in timp ce _kix si Folli Follie sunt pozitionate la parter, suprafata comerciala totala a celor trei magazinie fiind de aproximativ 500 mp.

In ultimele sase luni, compania a inaugurat trei noi magazine Nike – in Shopping City Galati, Coresi Brasov si Mega Mall Bucuresti, precum si un magazin multibrand _kix si unul Folli Follie, ambele in Mega Mall Bucuresti. Printre obiectivele FF Group din 2015 se afla si deschiderea unui nou magazin collective in centrul Bucurestiului si lansarea unei platfome proprii de e-commerce.

FF Group Romania detine in piata locala o retea proprie de magazine exclusive Nike, Folli Follie si Calvin Klein Jeans, precum si magazinele multibrand collective si _kix, care ofera un portofoliu vast de marci de renume, modele si colectii apreciate la nivel international si magazine de tip outlet.

Citeste si:
Mall-urile din București și din țară și-au redus programul de...
CORONAVIRUS | Mall-urile din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Ceetrus a incheiat a treia faza de lucrari la Coresi Business Campus
Setari Cookie-uri