Circulatia feroviara pe magistrala Timisoara - Bucuresti este blocata dupa ce un tren destinat transportului de marfa a deraiat in judetul Mehedinti, in apropierea orasului Orsova, doua trenuri cu calatori aflate in apropierea zonei unde a avut loc incidentul fiind oprite pe sine.

Primele informatii arata ca patru vagoane ale unui tren de marfa destinat transportului de cereale, format din 35 de vagoane, au deraiat, vineri dimineata, in apropierea municipiului Orsova, iar doua dintre vagoanele deraiate s-au rasturnat, transmite agentia Mediafax.

In momentul producerii incidentului, trenul de marfa nu era incarcat cu cereale.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia feroviara pe magistrala Timisoara - Bucuresti este blocata, doua trenuri de persoane asteptand in apropierea incidentului repunerea pe sine a vagoanelor deraiate, pentru a-si putea continua drumul.

Astfel, este in asteptare un tren care se deplasa pe ruta Orsova - Caransebes si un altul care circula intre Bucuresti - Timisoara.

La fata locului, s-au deplasat mai multe echpaje de pompieri pentru eliminarea pericolului izbucnirii unui incendiu, in zona respectiva alimentarea cu energie electrica fiind oprita intrucat vagoanele deraiate au rupt un stalp de inalta tensiune si firele de electricitate.

Totodata, CFR a luat masura transbordarii pasagerilor blocati in cele doua trenuri de persoane, in garile din Drobeta Turnu Severin si, respectiv, Baile Herculane, acestia urmand sa fie transportati cu autocare puse la dispoztie de companie.

La fata locului, angajatii CFR vor decide modu in care vor repune pe sine vagoanele deraiate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri