Societatea de transport feroviar de calatori Softrans, operatorul trenurilor Hyperion, va trimite din 1 august spre litoral, pe ruta Craiova-Bucuresti-Constanta, o garnitura noua, separata de cea care circula acum spre munte, de la Craiova la Brasov, a declarat pentru „Adevarul“ Nicolae Mihai, directorul general al companiei.

Hyperion a fost supranumit de presa „Trenul SF“ datorita designului modern al garniturii (si la exterior, si la interior) si facilitatilor pentru pasageri, dar mai ales pentru faptul ca la bordul „navetei“ feroviare exista semnal Wi-Fi pentru accesul gratuit la internet.

O noua garnitura

„Spre deosebire de organizarea din 2014, acum vom avea un tren permanent pe relatia spre munte (Craiova-Bucuresti-Sinaia-Brasov) si un al doilea tren, special, pe relatia spre litoral. Am fi dorit sa pornim spre mare mai devreme, dar din cauza unor probleme suntem nevoiti sa deschidem ruta Craiova-Bucuresti-Constanta tot de la 1 august, ca si anul trecut“,a declarat Nicolae Mihai pentru Adevarul.ro.

El a precizat ca tarifele practicate in 2015 pentru cursele Hyperion Craiova-Constanta vor fi identice cu cele practicate in 2014.

Cat va costa un drum din Bucuresti pana la Constanta cu “trenul SF” afla din Adevarul.ro.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri