Cifra de afaceri realizata de Procter & Gambrle Distribution in 2013 a fost de 1,217 miloane de lei. Profitul inregistrat de gigantul american in Romania prin Procter & Gambrle Distribution anul trecut a fost de 20,5 milioane de lei, sensibil mai redus decat in anul precedent (21 milioane de lei).

In Romania, Procter & Gamble a vandut in luna noiembrie fabrica de detergenti de la Timisoara grupului german Dalli, care produce marci private. Dupa finalizarea contractului, fabrica din Timisoara va continua sa produca pentru P&G detergent de rufe pentru urmatorii trei ani si detergent de vase pentru urmatorii doi ani. P&G producea la Timisoara detergenti pentru rufe sub bradurile Ariel, Tide si Bonux, dar si detergent de vase Fairy, pe care le livra atat pe plan local, cat si la export, in tarile din regiune.

Grupul Procter & Gamble este prezent in Romania din 1992, iar in 1995 a achizitionat fabrica de detergenti si inalbitori Detergenti SA Timisoara, investitia initiala depasind 40 de milioane de dolari. In 2010, Procter&Gamble (P&G) a inaugurat la Urlati, in judetul Prahova, o fabrica de sampoane si produse de ingrijire a parului, in care au fost investiti peste 100 de milioane de dolari, aceasta fiind si prima investitie greenfield a grupului in Romania.

In acest an, firma Fater S.p.A., detinuta in comun de P&G si Tenimenti Angelini S.p.A, a preluat controlul asupra "Afacerii ACE", producatorul si distribuitorul clorului marca ACE, de la fabrica Detergenti SA, detinuta de P&G. P&G mai este prezent in Romania si printr-o divizie de marketing.