Ursus lanseaza portofoliul de beri de import in Romania: Miller si Efes, printre branduri

Ursus Breweries, parte a SABMiller, a lansat saptamana aceasta portofoliul de beri de import in Romania, printre brandurile noi pe care compania le va vinde pe plan local numarandu-se Miller si Efes.

Ursus Breweries introduce pe piata din Romania sase branduri de top din portofoliul global SABMiller si al partenerilor sai: St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener.

Pilsner Urquell, “prima bere Pilsner din lume”, a fost creata in 1842 in fabrica Plzen din Cehia. Miller Genuine Draft este berea emblematica a Statelor Unite ale Americii, creata de neamtul Frederick Miller. Grolsch Premium Weizen este o bere de grau aparuta in 2004, care provine din Olanda. Efes Pilsener si Efes Draft sunt beri care provin din Turcia.

St. Stefanus este un produs care imprumuta din calitatile vinului, si anume ca pe masura ce se invecheste, capata culori si arome diferite, dand posibilitatea consumatorului sa isi aleaga varsta la care doreste sa consume berea. Este un brand creat in anul 1295 de calugarii de la Manastirea Sfantul Stefan din Belgia, care pastreaza metoda de fabricare inca din acele timpuri.

Lansarea portofoliului celor sase marci de top a avut loc in data de 5 august 2015. Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

Citeste si:
Top 50 brand-uri romanesti aduc valoare mai rapid decat economia
Brandurile romanesti din top...

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 marci si aproximativ 70.000 de angajati in peste 75 de tari. Portofoliul grupului include marci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment in crestere de bauturi racoritoare si este una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri