Premierul Victor Ponta l-a numit la conducerea Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) pe Gabril Petre, acesta ocupand anterior, pentru 11 ani, functia de sef serviciu dispecer la o filiala Electrica.

Din septembrie 2004 pana in iulie 2015, Petre a avut functia de sef serviciu dispecer DED Braila, filiala de distributie a energiei electrice ELECTRICA Distributie Muntenia Nord. Responsabilitatile acestuia au vizat coordonarea activitatii de dispecer si, din punct de vedere tehnic, a proiectelor finantate cu fonduri UE. Gabril Petre are 54 de ani, este de profesie inginer si detine o diploma de master in management, scrie Mediafax.

El il inlocuieste la CNCAN, din functia de presedinte cu rang de secretar de stat, pe Constantin Popescu, eliberat la cerere din aceasta pozitie la mijlocul lunii iulie. Popescu (65 de ani) fusese numit presedinte al CNCAN in august 2012, promovat la acea data din postul de consilier in cadrul institutiei. CNCAN este in coordonarea Guvernului si reprezinta autoritatea nationala in domeniul reglementarii, autorizarii si controlului activitatilor nucleare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri