Bunge Prio, producatorul Floriol, a lansat o noua gama pentru marca de ulei, denumita Floriol Gourmet Delicious Herbs. Noile produse imbina uleiul de floarea soarelui cu busuioc, rosii, usturoi si ardei iute.

Gama va avea 3 produse Floriol Gourmet Delicious Herbs cu ardei iute, busuioc si rosii, Floriol Gourmet Delicious Herbs cu rosii, usturoi si busuioc si Floriol Gourmet Delicious Herbs cu usturoi si busuioc.

In prezent Floriol are una din cele mai extinse game de uleiuri din Romania:
• Floriol ulei rafinat de floarea-soarelui natural bogat in vitamina E,
• Floriol Mediteran - un amestec de ulei rafinat de floarea-soarelui si ulei de masline,
• Floriol Savor – ulei rafinat din germeni de porumb, cu continut natural de Omega-6,
• Floriol Vitality – un amestec de uleiuri rafinate de rapita si floarea-soarelui, cu continut natural de Omega-3 si Omega-6,
• Floriol Fortis – ulei rafinat de floarea-soarelui imbogatit cu vitamina D.
• Floriol Gourmet Delicious Herbs cu ardei iute, busuioc si rosii
• Floriol Gourmet Delicious Herbs cu rosii, usturoi si busuioc
• Floriol Gourmet Delicious Herbs cu usturoi si busuioc

Bunge este lider in piata de ulei din Romania cu 5 marci in Top 10 marci uleiuri pentru gatit. Portofoliul complet al Bunge Prio include noua marci, cele mai importante fiind: Floriol, Unisol, Raza Soarelui si Ulvex in Romania, dar si Kaliakra in Bulgaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri