"Le cer public domnului Ponta si domnului Teodorovici sa inceapa rapid sa elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice in administratie. Dansii au spus ca pot face aplicabil Codul fiscal ajustand cheltuielile. Vrem sa vedem si noi acest program", a declarat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, la Gura Humorului, dupa sedinta BPN al PNL, noteaza Mediafax.

Liberalul a mai sustinut ca Guvernul "a facut praf companiile de stat", lasandu-le indatorate si cu probleme sociale nerezolvate. "Este obligatia Guvernului. De asemenea, ii cer domnului Ponta sa prezinte rapid un plan de reforma, de privatizare, de restructurare, de listare la bursa a companiilor cu capital de stat. A facut praf companiile de stat, le-a lasat capusate, inglobate in datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaura neagra a economiei nationale. Altfel, punem cainii pe ei, ca acum avem caini", a mai spus Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu, care a implinit 47 de ani pe 27 august si si-a serbat aniversarea la Gura Humorului, a primit in dar de la colegi un caine ciobanesc bucovinean.

Sursa foto: Mediafax