Reteaua de magazine de jucarii Maxi Toys a deschis un magazin in centrul comercial Promenada, acesta fiind cel de-al patrulea magazin al companiei, avand are o suprafata de 250 mp si o gama de aproximativ 15.000 de produse.

Reteaua de magazine este gestionata in franciza de distribuitorul de jucarii Nicoro Trading, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de profil.
Dintre cele peste 15.000 de produse expuse, peste 30% vor fi in exclusivitate pe piata romaneasca.

Brandul Maxi Toys este prezent in centrele comerciale Militari Shopping, Unirii Shopping Center, Mega Mall si Promenada, urmand ca, pana la finalul anului sa deschida un nou magazin.

40 de magazine Maxi Toys pana in 2020

Nicoro Trading are in plan sa deschida 40 de magazine Maxi Toys pana in 2020 si extinderea retelei in tarile din jur. In prezent Nicoro Trading detine drepturile de francizare pentru Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Ungaria, intentionand sa creeze un centru de distributie al produselor Maxi Toys pentru aceste tari.

Nicoro Trading estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri a magazinelor Maxi Toys de aproximativ 1,5 milioane de euro.
„Anul 2015 inseamna pentru Maxi Toys pozitionarea pe piata din Bucuresti cu cinci magazine care sa ne permita testarea produselor si crearea unei retele de clienti. Pentru 2016 ne propunem cresterea numarului de magazine atat in Bucuresti cat si in tara” a declarat Mihai Frangulea, directorul general al Nicoro Trading.

Retailerul Maxi Toys detine, in prezent, peste 300 de magazine in 16 tari fiind un jucator important pe pietele din Belgia, Luxemburg, Franta, Elvetia si Italia. Din 1997, Maxi Toys este parte a consortiului olandez Blokker Holding, cu o cifra de afaceri anuala de aproape 3 miliarde de euro. Blokker Holding gestioneaza alte 500 de magazine de jucarii sub brandurile Intertoys si Bart Smit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri