Agentia Professional estimeaza afaceri in crestere cu 50% in acest an, la peste 15 milioane de euro

Compania de recrutare Professional estimeaza in acest an afaceri in crestere cu peste 50%, de la 10 milioane de euro in 2014, pe fondul cresterii numarului de proiecte de recrutare in majoritatea domeniilor de activitate.

Agentia Professional a avut in 2014 o cifra de afaceri de 44,4 milioane de lei (10 milioane de euro) si un profit net de 146.500 de lei (33.000 de euro), cu un numar mediu de 1.150 de angajati, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finante.

"Anul 2014 a insemnat o crestere la nivelul intregului business, s-au marit echipele de recrutare si administrare personal la nivelul tuturor filialelor si am avut o crestere semnificativa a cifrei de afaceri fata de 2013. In 2014, cifra de afaceri a fost de peste 10 milioane de euro. Rezultatele pe care le estimam pentru 2015 sunt de asemenea pe un trend ascendent. Estimam ca pana la finalul anului vom avea o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri din anul precedent", a explicat pentru wall-street.ro Cristina Pasat, director general in cadrul companiei Professional.

Astfel, in 2015 compania ar urma sa ajunga la afaceri 15 milioane de euro.

Ea a adaugat ca in piata se manifesta o crestere a nevoii de personal, si implicit a numarului de posturi active, similara cu cea din anii 2007-2008.

Citeste si:
Nelu Tătaru:Tot personalul medical va fi plătit după aceeași grilă...
Nelu Tătaru: Tot personalul...

Dezvoltarea unor sectoare economice sau revirimentul altora au determinat o nevoie crescuta de personal.

"Avand in vedere cerinta crescuta de personal procesele de recrutare au acoperit aproape toate domeniile cum ar fi IT, bancar, HR, productie, inginerie, asistenta administrativa, call center, marketing, logistica", a aratat Pasat

Compania Professional are o istorie de 20 ani pe piata resurselor umane si ofera servicii de recrutare, executive training, training si dezvoltare organizationala. Organizatia este membra a Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC).

Intre principalele companii cu activitate in piata de recrutare se mai numara Adecco, Lugera, ManpowerGroup Romania, Gi Group, APT Resources & Services.

Citeste si:
Cum pot companiile să ajungă mai rapid la candidații potriviți...
Soluții pentru ca recrutarea...

Sursa foto: recrutare, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri