(P) "Am crezut nebuneste in proiectul nostru"

Sa crezi in visul tau, sa mentii munca ta la standarde inalte de calitate, sa fii atent la detalii, sa dezvolti parteneriate de lunga durata cu partenerii tai, sa fii corect, serios si responsabil – acestea sunt lucrurile cu care am pornit la drum acum 18 ani.

Am inceput ca o afacere de familie avand multe idei despre cum am putea sa dezvoltam proiectul nostru, intr-un moment in care, producatorii de etichete pe suport plastic in rola aproape nu existau in Romania.

Am crezut nebuneste in afacerea noastra si nu am renuntat, desi am intampinat multe obstacole, am reusit intr-un final sa intalnim oameni care au crezut in noi, care au gandit dincolo de cifre si au vazut proiectul nostru ca fiind o oportunitate la acel moment pe piata tiparului flexografic.

Azi, ARTE GRUP PRINT poate fi numit cel mai mare si un important furnizor in industria de beverages din Romania, producand ambalaje si etichete inovatoare ce ofera produselor valoare, siguranta si incredere, bazandu-se pe o echipa compacta si avand avantajul unei tehnologii performante.

Din 2011 am obtinut certificarea BRC/IoP Grade A, unul dintre cele mai importante atestate emise la nivel global si elaborate de British Royal Consortium (BRC) impreuna cu "The Institute of Packaging" (Stamford, UK), care garanteaza respectarea celor mai stricte cerinte privind siguranta ambalajelor ce intra in contact cu alimentele.

Pentru un produs, ambalajul si eticheta sunt importante deoarece ele influenteaza decizia cumparatorului. Ambalajul si eticheta comunica direct cu cumparatorul. Colaborarea cu companii foarte mari, ne-a ajutat sa intelegem importanta acestui fapt si sa ne perfectionam continuu.

Aprecierile primite din partea clientilor nostri ne onoreaza: „apreciem livrarile prompte si faptul ca nu exista probleme de calitate” sau „la ARTE GRUP PRINT putem comanda in ultimul moment fiindca stim ca putem avea livrarea comenzii chiar si in aceeasi zi” sunt feedback-uri care arata ca ne facem treaba excelent si care ne dau curaj sa mergem mai departe.
Multumim partenerilor nostri care gandesc dincolo de cifre!

www.artegrup.ro

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri